Over Valentijn met Mark Erkens. Over liefde in de muziek.

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!
12 feb
Aalst - Sint-Jozefscollege (Taeymanszaal)

Valentijn met Mark Erkens. Over liefde in de muziek.

Marc Erkens is een pianist die alleen maar kan spelen als hij eerst met zijn publiek kan babbelen om daarna met zijn vingers op het klavier te laten horen wat hij daarnet heeft zitten vertellen. Tja, je moet het meemaken om het helemaal te kunnen snappen.

zondag 12 februari 2023 om 17:00 uur
Marc Erkens heeft verschillende voorstellingen op zijn programma staan. Eén ervan is ‘Over liefde in de muziek’. Ideaal voor een concert-causerie in de periode van Valentijn, hét feest van de liefde. Kom met ons meeluisteren op 12 februari!
Op zijn website zegt Marc zelf hierover het volgende:
De liefde.
Zonder twijfel het meest bezongen onderwerp in de muziek. En of je nu luistert naar de nocturne die Frédérick Chopin schreef voor zijn Poolse geliefde in Parijs, of naar ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ van Will Tura of naar ‘Maria’ uit Leonard Bernsteins ‘West-Side Story’, altijd hoor je in die muziek zowel een overweldigend verlangen als een innige tederheid die je doet smelten.
Benieuwd wat ik bedoel? Kom dan mee luisteren.
Kunnen we samen gelijk even glimlachen want als het mis loopt, dan hoor je dat namelijk ook aan de melodie. En tot slot is er ook nog muziek over liefdes waarin we werkelijk kampioen kunnen zijn omdat ze onvoorwaardelijk standhouden, helemaal anders dan die hierboven.
Tijdens de pauze biedt Davidsfonds-Aalst een ‘liefdesdrankje’ aan.

 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 20,00
niet leden € 25,00

Inschrijven kan door overschrijving van bovenstaand bedrag op rekening nr. BE32 4325 1841 2102 van Davidsfonds Aalst; vermelden ‘Erkens 120223’ + aantal personen.

Meer informatie bij het Secretariaat DF-Aalst, Thérèse Rosier,

tel 0475 77 06 09

Labels: Kunst & CultuurMuziekDiversiteitLezing1 sessieBasiscursusRolstoeltoegankelijkActiviteitmuziek